Cisco handmatig instellen

icon

Je hebt hier geprobeerd om de Cisco via automatische provisioning in te stellen, maar dat is niet gelukt. Je kan dan ook handmatig proberen jouw Cisco in te stellen.

💬
Deze handleiding is geschikt voor Cisco: SPA301, SPA303, SPA504, SPA508, SPA514 en SPA525

icon

Netwerkkabel en Krulkabel

De kabel uit je modem/router stop je in de SW (switch(network) poort) poort. De krulkabel van je hoorn hoort in de HAC poort.

icon

Het IP-adres van het toestel achterhalen

• Klik op de Enveloppe(menu) van het Cisco toestel.
  • Gebruik de pijl omlaag.
  • Ga naar 9 Network.
  • Druk op Select.

• Ga (op een computer die in hetzelfde netwerk zit als de telefoon) in een webbrowser naar het IP adres van de telefoon.
  • Klik rechtsboven op Admin login en Advanced.
image

image

icon

Instellen van een Cisco toestel

• Ga naar Voice.
  • Klik op Ext 1.
  • Ga naar General.
  • Zorg dat Line Enable op yes staat.

icon
  • Ga naar SIP Settings.
  • Kies bij SIP transport voor UDP.

• Vul bij SIP Port 6060 in.

icon
  • Ga naar Proxy and Registration.
  • Neem de informatie uit de afbeelding hiernaast over.

icon
  • Ga naar Subscriber information.
  • Vul bij Display name het interne nummer in. Ga hiervoor naar freedom.voys.nl. Klik op Beheer en vervolgens op VoIP-account. Kies het interne nummer waaraan je dit toestel wil koppelen.
  • Bij Password vul je het wachtwoord van datzelfde VoIP-account in.

• Bij Auth ID en User ID vul je het Account ID van je gekozen VoIP-account in.

icon
  • Ga naar Audio Configuration.
  • Vul bij Preferred Codec G711a in.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, bel ons dan op +31507009920.