↔️

Hardware retour sturen

Heb je een probleem of heb je het idee dat hardware defect is, neem dan even contact  met ons op dan helpen wij je graag verder. Heb je afgesproken hardware retour te sturen, klik hier voor het retourformulier.  Je krijgt dan van ons een e-mail terug met een referentienummer en het retouradres.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel dan onze Klantgeluk collega’s op +31 50 700 9920  of stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.