Wisselgesprekken / Call Waiting uitzetten op toestel

Wanneer je met een lijn in gesprek bent en je wordt nogmaals gebeld, zal je een pieptoon horen door de lijn. Dit kan afleiden en daarom kan het in sommige gevallen beter zijn om dit uit te schakelen. Je ontvangt dan geen melding van een nieuwe oproep wanneer je al in gesprek bent.

• Druk op de handset op de OK knop.
  • Ga naar Gesprek opties/Call Features.
  • Ga vervolgens naar Aankloppen/Call Waiting.
  • Met pijltje naar links of rechts zet je dit op Uitgeschakeld/Disabled en druk op OK.