Voys Android App

icon

De Voys app downloaden

Download de Voys App in de PlayStore of update je huidige versie.

image

Let op: De laatste 3 Android versies worden ondersteund. Oudere versies kunnen mogelijk niet optimaal functioneren.

icon

Inloggen in de Voys App

• Log in op de Voys app. Dit zijn dezelfde gegevens waarmee je inlogt op freedom.voys.nl.
image

Let op: elke app-gebruiker moet met een eigen account inloggen om de app goed te laten werken. Log je op meerdere telefoons in met dezelfde emailadressen, dan komen oproepen niet goed binnen.

icon

Mobiele nummer toevoegen

• Vul je mobiele telefoonnummer in.
  • Controleer of je het juiste uitgaande nummer ziet. Dit is het nummer wat jouw klant ziet als je hen belt.
image
icon

Toestemming geven

• De app vraagt je om de volgende telefoononderdelen toestemming te geven:
    • Contacten
    • Microfoon
    • Notificaties

Deze dienen toestemming te krijgen om goed gebruik te kunnen maken van de app.

image
icon

Batterijoptimalisatie

De app vraagt om uitgesloten te worden van de batterijoptimalisatie. Dit raden we ten zeerste aan omdat onze servers daardoor de app makkelijker ‘wakker’ kunnen maken en een gesprek aan kunnen bieden. Onze app verbruikt zeer weinig accu wanneer deze inactief is.

De app kan nu gebruikt worden om mee uit te bellen. Als je ook inkomende telefonie wil ontvangen, zorg dan dat je app account of gebruikersaccount in het belplan komen te staan.

image
icon

Goed om te weten

De app is een product in ontwikkeling en wordt constant gemonitord op kwaliteit. We brengen regelmatig updates uit. Heb je feedback over de app, dan horen we die heel graag.

Let op: de Voys app werkt niet goed in combinatie met de module wachtrij.

icon

FAQ over Android en onze Voys app

De app doet het niet?

Kijk op deze pagina of je kan achterhalen wat er aan de hand is.

Wat kan ik met de app?

Lees hier meer over de features van onze app.