Contactenlijst

Contactenlijst

icon

Om gebruik te maken van alle functies van de contactenlijst, moet de app toestemming hebben om bij jouw contactenlijst van de telefoon te kunnen.

Bij het downloaden van de app kan jij toestemming geven om jouw contacten zichtbaar te krijgen in de app.

Mocht je dit niet gedaan hebben.

  • Klik dan in de app op de contactenlijst.
  • Geef alsnog aan dat je deze wil synchroniseren.

image

icon

Contacten

In deze lijst vind je alle contacten terug die jij in jouw telefoonlijst van de telefoon hebt gekoppeld. Op dit moment is het niet mogelijk om een aparte telefoonlijst te koppelen in Voys die losstaat van de telefoonlijst in jouw telefoon. Dit heeft te maken met de regels die Android en iOS hebben. Die zorgen ervoor dat dit niet zomaar lukt. Bij Android kan je nog wel via Google een aparte lijst inregelen die ook apart aan onze app gekoppeld kan worden. Deze wordt alleen niet automatisch ge-update.

Colega’s - Voys Pulse

Lees hier meer over het tabblad collega’s.

Gedeeld

Je kan jouw contacten delen met collega’s. Om hier gebruik van te kunnen maken, moet jij jouw contactenlijst van de telefoon wel delen met de app.

Hoe kom je bij deze contactenlijst?

  • Open de app.
  • Klik op Contacten.
  • Klik op Gedeeld.
  • Hier zie je alle contacten die jouw collega’s ook kunnen zien.
image

Op een later moment zorgen we ervoor dat je ook contacten kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen in de app.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder op de pagina om een afspraak in te plannen!