Recente Gesprekken

In de recente gesprekkenlijst zie je alle gesprekken staan die aangeboden zijn op jouw platform. Je kunt bovenin het scherm wisselen tussen ‘Persoonlijk’ voor gesprekken die aan jou gericht zijn en ‘Alles’ voor alle gesprekken voor jouw bedrijf.

Je kan ook kiezen voor het alleen weergeven van de gemiste gesprekken.

Zie jij niet al jouw gemiste gesprekken?

• Ga naar Profiel.
  • Ga naar App voorkeuren.
  • Scroll naar Recent en vink ‘Toon tabblad met alle oproepen’ aan.
  • Klik op Recent onderaan de pagina.
  • Druk op Alles rechtsboven aan de pagina.

Je kan jouw gesprekkenlijst ook terugvinden in Freedom.

• Ga naar Profiel.
  • Klik op jouw bedrijfsnaam.
  • Klik op Gesprekken.

Let op! Je kan dit alleen zien als je lid bent van de rechtengroepen als beheerder of gespreksdetails.

Feedback over de gesprekkenlijst? Geef dit aan in de app of onderaan deze pagina.