Voys Reach
Voys Reach

Voys Reach

icon

Voys Reach zorgt er in een belgroep voor dat de binnenkomende telefonie met 1 druk op de knop bij de juiste collega terecht komt. Hiermee maak jij jouw organisatie optimaal bereikbaar op een persoonlijke manier. Deze feature is op dit moment volop in ontwikkeling, maar van het onderdeel ‘slimme volgorde van rinkelen’ binnen Voys Reach kun je nu al gebruik maken!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Voys Reach; check voys.nl/updates

icon
Hoe werkt de slimme manier van rinkelen?

In de belgroep kan bij de belmethode ‘slimme volgorde van rinkelen’ worden gekozen. Voys Reach zorgt er vervolgens voor dat de binnenkomende oproep bij de collega uitkomt die de beller het beste kan helpen. Wij zien dat er in belgroepen waar de slimme manier van rinkelen aanstaat er korte gesprekken worden gehouden en er minder wordt doorverbonden. Daardoor worden jouw bellers persoonlijker en kwalitatief beter te woord gestaan.

De variabelen

Dit zijn de stappen waarnaar Voys Reach kijkt bij het aanbieden van een binnenkomende oproep:

  1. Bij een binnenkomende oproep wordt er gekeken welke collega de afgelopen 5 dagen het laatste met de beller heeft gesproken. De oproep wordt aan deze collega aangeboden.
  2. Voys Reach herkent wisselingen in gebruikersbeschikbaarheid van de gebruiker. Je hebt bijvoorbeeld je beschikbaarheid ingesteld op de app. Je hebt een oproep in die app beantwoord. Degene die belde, belt opnieuw maar de hoorn heeft ondertussen de bereikbaarheid op de Webphone verwisseld, dan gaat de Webphone als eerste over.
  3. Binnen de beschikbaarheid van de gebruiker wordt ook een doorschakeling naar een vast/mobiel nummer nu ondersteund. Dus als een klant belt en de kans het grootst is dat een specifieke gebruiker de oproep beantwoordt en die gebruiker zijn beschikbaarheid heeft ingesteld op zijn mobiele telefoonnummer, wordt de oproep doorgeschakeld naar dat mobiele nummer.
  4. Zijn er een aantal collega’s die de beller vlak achter elkaar hebben gesproken wordt de oproep aan al deze collega’s aangebonden.
  5. Zijn deze collega’s niet beschikbaar? Dan wordt er gekeken wie daarvoor de beller binnen deze 5 dagen heeft gesproken. De oproep wordt aan deze collega aangeboden.
  6. Is deze collega ook niet beschikbaar, of heeft de beller helemaal niet met jouw gebeld in de afgelopen 5 dagen? Dan wordt de oproep aan alle beschikbare bestemmingen in de belgroep aangeboden.
  7. Voys Reach kijkt ook naar uitgaande oproepen, heeft een collega kort geleden gebeld naar een bepaald nummer en belt dit nummer nu terug? Dan nemen we die informatie mee wanneer we kijken naar wie de inkomende oproep moet worden doorgezet. Op deze manier spreek je dus sneller iemand die reageert op een gemiste oproep bijvoorbeeld!
Handig om te weten!
  • De slimme volgorde van rinkelen werkt niet in een wachtrij. Wachtrij-instellingen ‘overrulen’ altijd de belplan-instellingen.
  • Wij zorgen ervoor dat bellers niet onnodig lang wachten. Is de eerste voorkeursbestemming beschikbaar, maar neemt deze niet op? Dan wordt de oproep op 1/3 van de rinkeltijd aangeboden op de tweede voorkeursbestemming. Wordt ook daar niet opgenomen, gaat de oproep op 2/3de van de rinkeltijd over op alle beschikbare bestemmingen in de belgroep.
Hoe zet ik die slimme manier van rinkelen aan?

Je kan in de belgroep de slimme manier van rinkelen selecteren. De slimme volgorde van rinkelen is dan per direct actief. Dit ziet er zo uit:

image
Ik heb feedback voor jullie

Voys Reach is volop in ontwikkeling. Dit betekent dat de variabelen waar we naar kijken worden aangepast en uitgebreid. Dit doen we onder andere op basis van jouw feedback! Deze kan je op deze pagina aan ons doorgeven.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder op de pagina om een afspraak in te plannen!