De Webphone

De Webphone downloaden

De Voys Webphone is een softphone waarmee je encrypted kan bellen via de browser van je laptop.

image
icon

Voor je begint.

• Je hebt een gebruikersaccount.
  • Een headset die gekoppeld is aan jouw laptop.
  • De Google Chrome of Microsoft Edge browser.

Liever een instructiefilm kijken?

Webphone instellen in Chrome

• Ga naar webphone.voys.nl
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op doorgaan.
image

Welkom bij Voys Webphone

• Je kan hier je taal kiezen (Nederlands of Engels).
  • Klik op Beginnen.
image

Selecteer een VoIP-account

• Kies het VoIP-account waarmee je wil uitbellen. De (Web) betekent dat je via de Webphone kan uitbellen.
  • Klik op Ga naar audio-instellingen.
image

Pop-up’s

• Klik in de popup op toestaan om toestemming te geven om notificaties te tonen.
  • Geef in de pop up toestemming om gebruik te maken van je microfoon.
image
image

Audio-instellingen

• Als het goed is zou je nu de juiste headset kunnen selecteren.
  • Beweegt het balkje van de microfoon groen en werken de geluidstesten goed.
  • Klik dan op Voltooien.
image

Staat jouw headset niet tussen de te selecteren opties? Kijk dan of de aangesloten headset wel gebruikt kan worden op andere websites zoals Youtube.

• Werkt dat ook niet? Neem dan contact op met je systeembeheerder. Mogelijk is de headset niet goed verbonden met je computer.
  • Werkt dat wel? Kijk dan of de juiste apparaten geselecteerd zijn in de instellingen van de Webphone of neem contact met ons op.

Installeren Webphone

• Klik rechts van je webbrowser op de 3 stipjes.
  • Selecteer Installeer Voys Webphone.
  • image
  • Klik op Installeren.
  • image
    image
  • De Webphone opent nu in een los scherm.

Je kunt nu bellen via je browser. Om inkomend gebeld te kunnen worden, zet jezelf als gebruiker of het VoIP-Account van de Webphone in jouw belplan.

Webphone instellen in Microsoft Edge

• Ga naar webphone.voys.nl
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op doorgaan.
image

Welkom bij Voys Webphone

• Je kan hier je taal kiezen (Nederlands of Engels).
  • Klik op Beginnen.

Selecteer een VoIP-account

• Kies het VoIP-account waarmee je wil uitbellen. De (Web) betekent dat je via de Webphone kan uitbellen.
  • Klik op Ga naar audio-instellingen.
image
image

Pop-up’s

• Klik in de popup op toestaan om toestemming te geven om notificaties te tonen.
  • Geef in de pop up toestemming om gebruik te maken van je microfoon.
image

Audio-instellingen

• Als het goed is zou je nu de juiste headset kunnen selecteren.
  • Beweegt het balkje van de microfoon groen en werken de geluidstesten goed.
  • Klik dan op Voltooien.

image

Staat jouw headset niet tussen de te selecteren opties? Kijk dan of de aangesloten headset wel gebruikt kan worden op andere websites zoals Youtube.

• Werkt dat ook niet? Neem dan contact op met je systeembeheerder. Mogelijk is de headset niet goed verbonden met je computer.
  • Werkt dat wel? Kijk dan of de juiste apparaten geselecteerd zijn in de instellingen van de Webphone of neem contact met ons op.

Installeren Webphone

• Klik rechts van je webbrowser op de 3 stipjes.
  • Selecteer Installeer Voys Webphone.
  • Klik op Installeren.
  • De Webphone opent nu in een los scherm.
image
image
image

Je kunt nu bellen via je browser. Om inkomend gebeld te kunnen worden, zet jezelf als gebruiker of het VoIP-Account van de Webphone in jouw belplan.