💡 Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact

Kom je er met onze hulppagina's toch niet helemaal uit, plan dan een afspraak met ons in door rechtsonder op de afspraakplanner te drukken!

Naamweergave

Naamweergave

icon

Met naamweergave zie je in het beeldscherm van je VoIP-telefoon niet alleen het nummer dat je belt, maar ook de naam van het bedrijf dat je belt (terwijl deze niet in je telefoonboek of CRM-pakket staat).

icon

Goed om te weten

  • Ons systeem herkent alleen nummers die gekoppeld zijn aan een website en haalt daar de gegevens vandaan. Soms komt het voor dat hierdoor niet de juiste naam wordt weergegeven. Nummers van particulieren worden dus over het algemeen niet weergegeven.
  • Naamweergave overschrijft de waarde die ingevuld is onder ‘uitgaand CLI’ bij VoIP-account. Heb je een telefoonnummer wel in het adresboek van je telefoonboek, dan wordt deze niet overschreven.
icon

Gratis activeren

Voor alle nieuwe klanten van Voys staat Naamweergave standaard aan. Als bestaande klant activeer je dit heel eenvoudig in Freedom. En het kost helemaal niets.

  • Log in op Freedom.
  • Ga naar Beheer.
  • Helemaal rechts onderin zie je de knop Naamweergave.
  • Vink het vakje aan en klaar is Kees.