Onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen

icon
Bij Voys is het mogelijk om onbeperkt te bellen tegen eenzelfde tarief. Als je vóór 29 september 2019 klant bent geworden en je je diensten nog niet hebt aangepast, dan betaal je gesprekskosten. Die rekenen wij, ook bij de eerste minuut, gewoon per seconde af. Alle diensten, van VoIP accounts tot extra lijnen zijn per dag aanvraagbaar en opzegbaar. Medewerkers bellen onderling, ook bij meerdere vestigingen, natuurlijk kosteloos.

Ben je na 29 september 2019 klant geworden, dan zijn beltikken inclusief: opgenomen in de maandelijkse prijs. Dan kun je dus onbeperkt bellen, zonder bijkomende kosten (met fair use policy, geldt niet voor internationale gesprekken en servicenummers).

Wanneer je ook klant bent geworden, je belt altijd onbeperkt gratis naar andere klanten van Voys. Een overzicht van de mogelijkheden en kosten staat op onze site. Bekijk ook onze internationale tarieven.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder op de pagina om een afspraak in te plannen!