Adresboek instellen op Cisco

Adresboek instellen op Cisco

icon

Er zijn meerdere mogelijkheden om een adresboek in te stellen op een Cisco toestel.

icon
Via de contactenlijst

De eerste mogelijkheid is het aanmaken van een contactenlijst op het toestel zelf. Dat doe je als volgt:

  • Druk op de soft key dir lijst.
  • Vervolgens krijg je een lijst te zien van de contacten die je hebt toegevoegd.
  • Druk op de soft key add / toev. Vul de gegevens in van het contact dat je wilt toevoegen en bevestig met de soft key save / sla op.

Het contact staat nu in je adresboek.

Als extern telefoonboek

Een andere mogelijkheid is om een extern telefoonboek in je Cisco toestel te laden. Dat doe je door een XML-bestand op een webserver te zetten. Je telefoon haalt dan het bestand op, waardoor je telefoonboek in het toestel komt te staan.

Meer informatie over het laden van een extern telefoonboek vind je in onze technische wiki. Let op: bij deze wijze van invoeren is het niet mogelijk om inkomende gesprekken te matchen op telefoonnummer (dit is wel mogelijk bij het handmatig invoeren van je adresboek).

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!