Wijzigingsmodus in je belplan

Wijzigingsmodus in je belplan

Heb je wel eens per ongeluk een belplan verwijderd omdat je een tijdsgroep uit het belplan wilde halen? Dat is verleden tijd! In deze handleiding leggen we je uit hoe de nieuwe wijzigingsmodus van het belplan werkt. De wijzigingsmodus zorgt ervoor dat je gerust je belplan kan aanpassen terwijl je originele belplan actief blijft.

  • Ga in de linkermenu balk naar Belplannen.
  • Klik op het telefoonnummer dat je wilt wijzigen.

Je zit nu in de weergavemodus, hier kan je dus nog geen stappen wijzigen.

image

Wil je je belplan aanpassen? Klik dan op de knop “Belplan wijzigen.” Je komt nu terecht in de wijzigingsmodus van je belplan.

  • Pas de gewenste wijzigingen toe.
  • Ben je tevreden? Klik dan op de knop “Wijzigingen opslaan.”

Je krijg nu de volgende pop up:

  • Klik op “Opslaan” om de wijzigingen definitief te maken
  • Klik op “Terug naar bewerkingsmodus” om toch nog wat aanpassingen te doen.

image

Vanuit de bewerkingsmodus kan je ook alle gemaakte wijzigingen annuleren. Klik hiervoor op de knop “Annuleren”

image

Heb je vanuit de bewerkingsmodus op “Annuleren” geklikt? Dan krijg je de volgende pop-up:

  • Klik op “wijzigingen annuleren” om terug te gaan naar je originele belplan. Er is nu niets aangepast.
  • Klik op Terug naar bewerkingsmodus om toch nog wat aanpassingen te doen.
image

Wil je weten hoe je je belplan optimaal kan inrichten ben je benieuwd naar onze tips voor je belplan? Neem dan ook eens een kijkje op deze pagina: Tips voor je belplan. .