MicroSip softphone

Het instellen van de MicroSip Softphone is niet bijzonder ingewikkeld; het kan zijn dat het configuratiescherm er iets anders uitziet maar dit zou niet veel moeten verschillen van onderstaande voorbeelden.

image
  • Open de softphone.
  • Ga naar edit account zoals hieronder is weergegeven.
  • image
  • Vul de account name in (die vind je bij jouw VoIP-account in jouw freedom portal).
  • Bij de SIP server, Proxy en het domein vul je in ha.voys.nl
  • Bij Username en Login vul je het Account ID in (die vind je bij jouw VoIP-account in jouw freedom portal).
  • Bij Password vul je het wachtwoord van jouw VoIP-Account in.
  • Bij Display name geef je jouw naam of bedrijfsnaam weer.
  • Druk op Save.
  • image

Je kan in de app aangeven of hij actief moet zijn en of je hem altijd snel zichtbaar wilt hebben.

image

Voor meer vragen over deze app ga naar:

https://www.microsip.org/