Hoe kopieer je een menu van een eerder gebruikte gebeurtenis?

Hoe kopieer je een menu van een eerder gebruikte gebeurtenis?

Mocht je een eerder gebruikt gebeurtenis nog eens willen gebruiken in de toekomst, dan kan je deze makkelijk kopiëren.

• Login in Blue.
  • Klik op Auto Attendant.
  • Klik op het telefoonnummer waarvan jij een eerder gebruikte gebeurtenis wil kopiëren.
  • image
  • Klik op Gebeurtenissen.
  • Druk op Gebeurtenissen uit het verleden.
  • image
  • Klik op de drie stippen achter de gebeurtenis die je aan wil passen.
  • Kies voor Bewerken.
  • Bij Schema druk je op de vorige data. Hier geef je de nieuwe datum op.
  • Klik op Wijzigingen opslaan.
  • image
  • De gebeurtenis kan je nu weer terugvinden bij de Toekomstige gebeurtenissen.