Telefoonnummer

Wat kan je bij telefoonnummer?

Onder het kopje telefoonnummer zie je een overzicht van de telefoonnummers die zijn gekoppeld aan je account. Je kunt hier nieuwe telefoonnummers toevoegen of bestaande nummers verwijderen.

icon

Hoofdnummer instellen

Bij Hoofdnummer stel je in met welk telefoonnummer je uitbelt. Wil je per toestel met een ander nummer uitbellen, klik dan hier. Volg onderstaande stappen om je hoofdnummer in te stellen.

• Log in op Freedom
  • Klik in de menubalk naar Beheer
  • Klik op Telefoonnummer
  • Selecteer bij Hoofdnummer het juiste telefoonnummer.
  • Klik op Opslaan.

image

icon

Nieuwe nummers

Zo voeg je een nieuw telefoonnummer toe:

• Log in op Freedom
  • Klik in de menubalk op Beheer
  • Kies voor Telefoonnummer
  • Selecteer Toevoegen en ga akkoord met de extra kosten
  • Selecteer het van je vestiging.
  • Wil je een regionaal nummer? Kies dan bij netnummer voor het regionale nummer dat hoort bij je adres. Als je een landelijk nummer wilt, kies dan voor 085.
  • Kies bij aaantal opvolgende nummers hoeveel nummers je aan wil vragen. Het gaat altijd om een reeks opvolgende nummers als je meer dan één nummer kiest.
  • Selecteer het nummer (-blok) wat je wil toevoegen
  • Vul bij Beschrijving een beschrijving in: ‘Nummer van Klaas’, of ‘Hoofdnummer’
  • Druk op Opslaan
  • Het nummer is meteen te gebruiken, maak wel nog een belplan aan voor het nummer.

image

Internationale nummers

Voys biedt ook internationale nummers. Zo hebben we nummers in 50 landen. Deze vind je niet terug in de lijst, maar kun je alleen aanvragen via je contactpersoon bij Voys. Internationale nummers zijn verkrijgbaar vanaf € 8 per maand. Let op! Zorg wel dat je een zakelijke inschrijving in de KVK van het desbetreffende land hebt!

Nummers verwijderen

• Log in op Freedom
  • Klik in de menubalk op Beheer
  • Kies voor Telefoonnummer
  • Klik op het kruisje achter het telefoonnummer die je wil verwijderen
  • Er verschijnt nu een overzicht van het nummer(blok) en eventuele belplan wat je gaat verwijderen. Druk op: ‘Ja, ik weet het zeker’ en het nummer is verwijderd.
  • Let op! Wil je het nummer wel later weer gebruiken, zet hem dan op ‘niet actief’. Er kan dan niet gebeld worden naar dit nummer, maar je bent het ook niet kwijt. Dit gebeurd wel als je hem verwijderd.