šŸ’” Ik heb feedback op jullie hulppaginaā€™s.

Kom je er met onze hulppagina's toch niet helemaal uit, plan dan een afspraak met ons in door rechtsonder op de afspraakplanner te drukken!

Telefoonnummer: Lees hoe jij zelf gemakkelijk een nieuw nummer activeert

Telefoonnummer: Lees hoe jij zelf gemakkelijk een nieuw nummer activeert

Wat kan je bij telefoonnummer?

Onder het kopje telefoonnummer zie jeĀ een overzicht van de telefoonnummers die zijn gekoppeld aan je account. Je kunt hier nieuwe telefoonnummers toevoegen of bestaande nummers verwijderen.

ā€£

Hoofdnummer instellen

BijĀ HoofdnummerĀ stel je in met welk telefoonnummer je uitbelt. Wil je per toestel met een ander nummer uitbellen, klik danĀ hier. Volg onderstaande stappen om je hoofdnummer in te stellen.

• Log in opĀ Freedom.
  • Klik opĀ Beheer.
  • Klik opĀ Telefoonnummer.
  • Selecteer bijĀ HoofdnummerĀ het juiste telefoonnummer.
  • Klik opĀ Opslaan.
image
ā€£

Een nieuw netnummer toevoegen

• Log in opĀ Freedom
  • Klik opĀ Beheer.
  • Kies voorĀ Telefoonnummer.
  • SelecteerĀ Toevoegen.
  • Voeg het adres toe waarvoor jij een telefoonnummer wil aanvragen.
  • Kies voor het netnummer wat bij het adres hoort wat jij hebt aangevinkt, dus niet de 085.
  • Geef aan of je 1, 10 of 100 telefoonnummers wil. Als je er meer tegellijk kiest, dan zullen dit opvolgende nummers betreffen.
  • Kies een nummer.
  • Selecteer het nummer (-blok) wat je wil toevoegen
  • Vul bijĀ BeschrijvingĀ in waardoor je weet wat dit nummer is bijvoorbeeld: ā€˜Nummer van Frankā€™ of de naam/vestiging van jouw bedrijf.
  • Druk opĀ Opslaan
  • Het nummer is meteen te gebruiken, maak wel nog eenĀ belplanĀ aan voor jouw nummer.
image
icon

Tip. Zit er geen nummer bij wat je bevalt? Probeer het later weer. Dit is de enige lijst waaruit je kan kiezen. Je kan geen nummers aanvragen.

ā€£

Een nieuw landelijk telefoonnummer toevoegen

• Log in opĀ Freedom
  • Klik opĀ Beheer.
  • Kies voorĀ Telefoonnummer.
  • SelecteerĀ Toevoegen.
  • Voeg het adres toe waarvoor jij een telefoonnummer wil aanvragen.
  • Kies voor de 085 optie.
  • Geef aan of je 1, 10 of 100 telefoonnummers wil. Als je er meer tegellijk kiest, dan zullen dit opvolgende nummers betreffen.
  • Kies een nummer.
  • Selecteer het nummer (-blok) wat je wil toevoegen
  • Vul bijĀ BeschrijvingĀ in waardoor je weet wat dit nummer is bijvoorbeeld: ā€˜Nummer van Frankā€™ of de naam/vestiging van jouw bedrijf.
  • Druk opĀ Opslaan
  • Het nummer is meteen te gebruiken, maak wel nog eenĀ belplanĀ aan voor jouw nummer.
  • image
icon

Tip. Zit er geen nummer bij wat je bevalt? Probeer het later weer. Dit is de enige lijst waaruit je kan kiezen. Je kan geen nummers aanvragen.

ā€£

Internationale nummers beheren

Voys biedt ookĀ internationale nummers.Ā Deze kan je alleen aanvragen via je contactpersoon bij Voys.

icon

Zorg wel dat je een zakelijke inschrijving in de KVK van het desbetreffende land hebt. Anders is dit niet mogelijk.

ā€£

Nummers verwijderen

• Log in opĀ Freedom
  • Klik opĀ Beheer.
  • Kies voorĀ Telefoonnummer.
  • Klik op het kruisje achter het telefoonnummer die je wil verwijderen.
  • Druk op Ja, telefoonnummer verwijderen.
  • Het telefoonnummer is nu verwijderd.
image
icon

Wil je het telefoonnummer later weer gebruiken, zet hem dan op ā€˜niet actiefā€™. Er kan dan niet gebeld worden naar dit nummer, maar je bent het ook niet kwijt. Dit gebeurd wel als je hem verwijderd!

image

Veelgestelde vragen

ā€£
Kan ik een eigen telefoonnummer kiezen of bedenken?

Heel kort gezegd, nee. Wij halen net als andere Nederlandse telefonieproviders onze nummers weg bij het ACM. Je kan daardoor alleen maar kiezen uit de opties die je ziet. Dit veranderd per dag(deel). Dus mocht je echt niet eentje kunnen kiezen, kijk later nog eens.

ā€£
Kan ik letters in mijn telefoonnummer plaatsen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

ā€£
Aan welke adres zit mijn telefoonnummer gekoppeld?
  • Log in Freedom.
  • Ga naar Beheer.
  • Ga naar Telefoonnummer.
  • Druk op het telefoonnummer waarvoor jij het adres wil weten.
  • Het adres wat je daar vindt, is het adres waaraan het telefoonnummer is gekoppeld.
ā€£
De nummerweergave van mijn telefoonnummer klopt niet.
  • Als er een andere bedrijfsnaam zichtbaar is bij jouw klant in combi met jouw telefoonnummer, dan worden oude gegevens nog opgehaald. Dit wordt niet door Voys gedaan. Wij slaan zulke gegevens niet op. Wat wij aanraden is om jouw telefoonnummer in combi met die verkeerde bedrijfsnaam te Googlen en zo uit te zoeken welke bedrijf deze gegevens verkeerd heeft staan.
  • Het enige wat wij kunnen doen is een ander telefoonnummer regelen mocht je dit een optie vinden.
ā€£
Hoe zet ik mijn nieuwe telefoonnummer actief zodat er naartoe gebeld kan worden?