💡 Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact

Kom je er met onze hulppagina's toch niet helemaal uit, plan dan een afspraak met ons in door rechtsonder op de afspraakplanner te drukken!

Telefoonvork
Telefoonvork

Telefoonvork

Wat kan je met de telefoonvork?

In (radio) studio's wordt vaak gebruik gemaakt van een zogenaamde telefoonvork. Een telefoonvork geeft de mogelijkheid om een telefoongesprek te voeren via een mengpaneel met de aangesloten microfoon en koptelefoon. Op deze manier kan een beller worden betrokken in een radio-uitzending. Ook is het mogelijk om een telefonisch interview op te nemen via de telefoonvork.

Om VoIP telefonie te kunnen koppelen aan een telefoonvork wordt gebruik gemaakt van een Analoge Telefonie Adapter (ATA). De ATA zorgt voor de omzetting van IP naar analoog. De ATA beschikt over een netwerkpoort en één of meerdere analoge telefonie-aansluitingen. Per analoge lijn is een VoIP account nodig.

De functionaliteit van de telefoonvork blijft hetzelfde wanneer gebruik wordt gemaakt van een ATA in combinatie met VoIP telefonie.