De app gaat maar één keer over

icon

Door de restricties van Android mogen onze apps beperkt draaien op de achtergrond. Daarom moeten we bij inkomende gesprekken eerst een bericht sturen om de app wakker te maken. Als de app dat doet én zich tijdig meldt, sturen we het gesprek door naar de app. De berichten hiervoor worden door een nieuw middleware-bouwblok verwerkt.

Houd er ook rekening mee dat een app trager reageert dan een vast toestel. Als jouw collega vrij vlot opneemt, kan het zijn dat je app toch nog een keer over gaat.

icon
Is alles up to date?
Bel jij via Wifi?
Instelling op telefoon: ‘Altijd op de achtergrond laten draaien’.
Ik heb een Huawei telefoon.