Mijn collega’s en ik gebruiken hetzelfde gebruikersaccount

icon

De app is er niet voor gemaakt om te delen met een collega of meerdere collega’s in combinatie met bellen. Het kan daarom zijn dat er problemen ontstaan.

icon
Wat gebeurd er als je tegelijk inlogt en wilt bellen?

Dit kan, maar zodra je gebruik maakt van de app, checkt de app of je dubbel bent ingelogd. Hij logt dan automatisch de andere apps uit. Dit gebeurd alleen als je een VoIP-account hebt geregistreerd.

Uitbellen met een app kan dus niet heel goed werken in combinatie met meerdere collega’s. Om de beurten ingelogd zijn kan dan wel weer werken, maar dit geeft geen garantie. We raden jouw daarom aan om per collega een eigen account te gebruiken.

Ik wil tegelijk inloggen, maar we willen niet bellen met de app.

Uitbellen met een app kan dus niet heel goed werken in combinatie met meerdere collega’s. Als je geen VoIP-account aan de app koppelt, dan kan je de app wel gebruiken om de bereikbaarheid aan te passen. Bijvoorbeeld door tussen 06 nummers of toestellen te switchen als je om de beurten dienst hebt.