Profiel

• Klik op Profiel in de app.
App voorkeuren
Bellen
  • Gebruik VoIP
  • Je belt hiermee via het internet vanaf ons platform met jouw zakelijke nummer. Wanneer deze functie wordt uitgeschakeld worden gesprekken ook opgezet middels Call Through.

image
ALLEEN BIJ ANDROID - Altijd op de achtergrond draaien

Dit is een optie die standaard wordt aangezet. Deze kan niet via de app worden uitgezet (vandaar dat deze grijs blijft), maar enkel via de batterij besparingsinstellingen van jouw telefoon zelf. Het is aan te raden deze aan te laten staan om geen telefoontjes te missen. De app kan met weinig stroomverbruik snel genoeg reageren op de notificatie.

image
ALLEEN BIJ IPHONE - Toon in telefoon’s bellijst

Jouw Voys gesprekken zijn ook zichtbaar in jouw telefoon. Als je dit uitschakelt dan zijn jouw gesprekken alleen zichtbaar in de app.

image
Recent

Hier kan je aangeven of je al jouw oproepen van de hele organisatie wil zien of alleen die van jou.

image
Audio

Kies hier tussen de herkenbare beltoon van Voys of de beltoon van jouw eigen mobiele telefoon.

image
Foutopsporing

Wanneer er onverhoopt problemen voordoen in de app, is het verstandig om remote logging aan te zetten. Wij kunnen zodoende zien wat voor gedrag de app vertoont. Het is goed om te weten dat er enkel gegevens over de app zelf verzameld worden en helemaal niks anders.

image
Feedback

Mocht je een bug zien in de app, of een gesprek hebben ervaren waar de app zich niet gedroeg zoals je dat zou verwachten, kan het feedback-formulier worden ingevuld. Wanneer deze wordt ingevuld helpt het onze ontwikkelaars enorm wanneer een voorbeeldgesprek wordt bijgevoegd (datum+tijd en gebelde/bellende nummer).

image
Gebruikersnaam
  • Klik op jouw gebruikersnaam.
  • Hier pas jij jouw mobiele nummer en uitgaande nummer aan. Verder kan je hier zien met welke gebruiker jij bent ingelogd.
image
Bedrijfsnaam
  • Klik op jouw bedrijfsnaam.
  • Hier kan je de tijdelijke omleiding opzetten.
  • Ook zijn hier een aantal links die leiden direct naar Freedom.
image
Over de app

Updates

Hier vind je alle nieuwste updates van Voys. Je kan ook specifiek voor app updates kiezen.

image

Feedback

Heb jij feedback over onze app, laat dit hier weten. Heb je op dit moment problemen met de app, neem dan contact met ons op onderaan deze pagina of bel ons.

Privacybeleid

Lees hier ons privacybeleid.

Hier kan je ook zien of je de laatste update hebt van onze app.