Huidige gesprekken

icon

Huidige Gesprekken

Bij huidige gesprekken zie je het gesprek wat je opgezet hebt of wat je hebt opgenomen.

Tijdens het gesprek heb je verschillende opties.

image
icon

Mute knop

Druk op Dempen om bij een gesprek de microfoon op stil te zetten. Druk nogmaals op dezelfde knop om dit ongedaan te maken.

image
icon

Doorverbinden

Je kan oproepen met ruggespraak of blind doorverbinden. Wil je voor het doorverbinden de beller aankondigen bij een collega? Selecteer dan Warm/Attended transfer. Moet het gesprek direct doorverbonden worden? selecteer dan Cold/Blind.

image
  • Warm doorverbinden

Druk tijdens het gesprek op de Transfer knop. Kies een collega uit de lijst met interne nummers of toets het nummer in waar je naar wilt doorverbinden en druk op het bel icoontje. Wanneer de tweede persoon het gesprek opneemt kun je een gesprek voeren dat de eerste persoon niet zal horen. Druk vervolgens op Transfer Voltooien om het eerste gesprek door te verbinden.

image
  • Koud doorverbinden

Kies een collega uit de lijst met interne nummers of toets het nummer in waar je naar wilt doorverbinden en druk op het bel icoontje. Het gesprek is direct doorgezet.

image
icon

In de wacht

Zet een gesprek in de wacht door op de knop In wacht te drukken. Je kan de klant uit de wacht halen door weer op In wacht te drukken.

icon

Ophangen

Je verbreekt de verbinding door op Ophangen te drukken.