Hoe activeer je Klik-om-te-bellen in Chrome?

Hoe download je de Klik-om-te-bellen plugin voor Chrome?

• Login in Blue.
  • Klik op Apps en integraties.
  • Ga naar Gebruikersproductiviteit.
  • En klik bij Klik-om-te-bellen in Chrome op Meer informatie.
  • image
  • De chrome webstore opent nu in een ander scherm.
  • Klik op Add to Chrome.
  • image
  • Er ontstaat nu een login scherm zoals hieronder. Let op, heb jij een MacOS? Dan kan het zijn dat jij nog een tussenstap krijgt. Doorloop deze en druk daarna op het puzzelstukje rechtsboven in chrome. Daar vind je de nieuwe plugin. Als je hierop drukt zul je ook onderstaande pop up krijgen.
  • image
  • Klik op inloggen en log in met de gegevens die jij gebruikt om in te loggen met Blue. Heb jij nog geen gebruikersgegevens, lees dan hier hoe je daaraan komt.
  • image
  • Je bent nu ingelogd in de Klik-om-te-bellen in Chrome.
  • Als je de plugin altijd makkelijk wil zien, dan kan je deze vastpinnen aan jouw taakbalk door op de pin te klikken.
  • image

Hoe werkt bellen met de Klik-om-te-bellen plugin?

• Open jouw Klantenbestand of een andere pagina waar een telefoonnummer op wordt gedeeld.
  • Hover over het telefoonnummer, Je ziet dan een icoon verschijnen zoals hieronder.
  • image
  • Klik hierop. De eerste keer zal je waarschijnlijk een opmerking krijgen van jouw laptop dat dit ingesteld moet worden. Volg deze stappen.
  • Als het dan is ingesteld, klik je op de knop en opent Blue Connect zich.
  • Let op! je belt niet meteen. Je zal in Blue Connect nog op de belknop moeten drukken.
  • image

Ik ben ingelogd, maar de plugin werkt nog niet

• Als je ingelogd bent, dan kan het zijn dat je onderstaande opmerking krijgt.
  • image
  • Login in Blue.
    • Let op! Er moeten wel Blue MEET licenties beschikbaar zijn om te kunnen gebruiken. Is dit niet het geval, dan kan je deze toevoegen bij Abonnementen.
  • Klik op Gebruikers boven in de header van de pagina.
  • image
  • Bij Univerge BLUE Meet klik je onder op instellingen
image
  • Zoek de gebruiker in de lijst op.
  • Klik vervolgens het vinkje aan onder de tabel Univerge BLUE Meet.
  • Druk op Wijzigingen opslaan.
  • Ga nu weer terug naar de plugin en log uit.
  • Log weer in. Nu kan je er gebruik van maken!
✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren geef dit dan aan door feedback te geven of contact met ons op te nemen.