Variabele Aankondiging

icon

Met de optie variabele aankondiging kun je een geluid meesturen naar je telefoon. Heb je meerdere bedrijven, dan kun je in het belplan bij variabele aankondiging je bedrijfsnaam benoemen. Zo hoor je voor je de klant spreekt, voor welk bedrijf er gebeld wordt en kan je met de juiste bedrijfsnaam opnemen. Als het geluid stopt, dan is dat het moment dat de klant jou hoort en dat je dus het gesprek kan starten.

icon

Als eerste moet er een geluid aangemaakt worden van de variabele aankondiging. Hierin kan je zelf bepalen wat er gezegd wordt. Bedenk wel dat de klant ondertussen aan het wachten is als dit geluid wordt afgespeeld. Maak het dus niet te lang. Klik hier om te lezen hoe je een geluid toevoegt.

Variabele aankondiging toevoegen in Belplan:

• Login in Freedom.
  • Klik op Belplannen.
  • Klik vervolgens op jouw telefoonnummer.
  • Klik op Belplan wijzigen.
  • Druk boven je VoIP-account, gebruiker of Belgroep op stap toevoegen.
  • Selecteer Variabele aankondiging.
  • Selecteer het juiste geluidsbestand.
  • Klik op Wijzigingen opslaan.
  • Klik op Opslaan.
image

Ook handig als je alle telefoontjes naar je privé mobiel door zet. Zo hoor je heel makkelijk of het een zakelijk telefoontje is.

icon

FAQ voor Variabele aankondiging

Kan de beller dit ook horen?

Nee. Deze tekst wordt afgespeeld voordat het gesprek wordt opgezet. Zodra het geluid stopt, start dat gesprek.