Wat is Bubble?

Wat is Bubble?

Bubble maakt verbinding tussen jouw telefooncentrale Freedom en jouw CRM-pakket. Bij een inkomend gesprek krijg je een pop-up op je scherm met daarin de voor jou belangrijke klantgegevens, denk aan de bedrijfsnaam en het telefoonnummer. Klik je op de pop-up, dan zie je direct de juiste pagina uit je klantsysteem.

Wat is Bubble?

Met Bubble integreer je je favoriete CRM software met Voys. Bij een inkomende en/of uitgaande oproep zie je direct een pop-up in het beeldscherm van je Windows of MacOS computer met relevante klantinformatie en kun je direct de klantkaart openen of een andere actie uitvoeren. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt, maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Na het gesprek is het mogelijk automatisch een gespreksregistratie weg te schrijven onder de klantkaart, inclusief de belnotitie die je hebt gemaakt tijdens het gesprek.

Op zoek naar meer uitleg? Dan is deze blog misschien iets voor jou.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Inzicht en vastlegging wie er belt
  • Direct relevante informatie beschikbaar
  • Zien met wie als laatste gesproken is
  • Met één muisklik de juiste relatie openen
  • Minder handelingen, tijdsbesparing
icon
Twijfel je of Bubble iets voor jou is? Mogelijk kun je gebruik maken van een gratis test versie voor de periode van 1 maand. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om te kijken of jouw koppeling hiervoor in aanmerking komt.
💡
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact