Ingesproken meldingen

Meldingen

In Freedom vind je de module Meldingen. Daarmee stel je ingesproken boodschappen in je belplan in, zoals:  ‘Welkom bij ‘Mijn Bedrijf’, ‘je wordt doorgeschakeld’ en ‘momenteel is ons bedrijf gesloten, bel op een later moment terug’.

Wil je weten hoe je een melding instelt in freedom.voys.nl. Lees dan deze handleiding.

Download gratis professionele meldingen

Om je op weg te helpen, hebben we een aantal professioneel opgenomen meldingen voor je die je direct kunt gebruiken. Deze hebben we opgeslagen in een Google Drive folder, die je hieronder vindt en mag je naar hartelust gebruiken.

Klik hier voor een kleine selectie meldingen