Jouw zakelijke telefonie doorschakelen

Jouw zakelijke telefonie doorschakelen

Je kunt je telefoon op verschillende manieren doorschakelen. Als je voornamelijk je mobiel gebruikt, stuur het dan door naar je mobiele provider of gebruik onze Voys app.

Als je vaak tussen apparaten wilt schakelen, is het handig om beschikbaar te zijn als gebruiker. Op die manier kun je eenvoudig met één druk op de knop van toestel wisselen.

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact

Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, plan dan een afspraak met ons in door rechtsonder op de afspraakplanner te drukken!