Pop-Up (Bubble/CloudCTI)

Pop-Up (Bubble/CloudCTI)

Een CRM-integratie maakt verbinding tussen je telefooncentrale Freedom en jouw CRM-pakket. Bij een inkomend gesprek krijg je een pop-up op je scherm met daarin de voor jou belangrijke klantgegevens, denk aan de bedrijfsnaam en het telefoonnummer. Klik je op de pop-up, dan zie je direct de juiste pagina uit je klantsysteem. We hebben op dit moment twee ‘Pop-Up’ integraties; Bubble en CloudCTI.

icon
Bubble

Bubble is een koppeling die jouw CRM-pakket en Freedom koppelt. Hierdoor wordt op het moment dat jouw telefoon rinkelt, het binnenkomende nummer direct gekoppeld aan een klantkaart in jouw CRM-pakket.

Bubble
Bubble
icon
CloudCTI

Met de CRM module van CloudCTI is het mogelijk om je CRM of een ander informatiesysteem te koppelen met jouw telefonie.

☁️
CloudCTI

✍️
Ik heb feedback op jullie hulppagina’s.

Updates

Wij werken constant aan ons platform en andere producten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates, check voys.nl/updates.

Verbeteringen

Wij ontwikkelen voor en met jou als klant. Hierbij wordt alle feedback gewaardeerd. Heb je zelf een suggestie hoe wij onze producten kunnen verbeteren, check dan voys.nl/verbeteringen.

Contact Kom je er met onze hulppagina’s toch niet helemaal uit, klik dan op het bel icoontje rechtsonder de pagina om een afspraak in te plannen!