Meer bedrijven

Variabele callernaam

Als je in je display van telefoon, app of Webphone wil zien naar welk bedrijf je klant belt gebruik je de Variabele callernaam. Lees hier hoe je de variabele callernaam instelt.

Variabele Aankondiging
Variabele Aankondiging

De variabele aankondiging zorgt ervoor dat je eerst een zelf opgenomen melding hoort wanneer je de telefoon beantwoord. “Dit is een oproep voor Altijd Gelijk Advocaten” of “Belt voor Ad Vocaat.” Hierdoor wordt de beller dus aangekondigd en weet je precies hoe je de oproep aan moet nemen. Klik hier om te lezen hoe je de Variabele Aankondiging instelt.

✍️
Ik heb Feedback op jullie help systeem!

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden? Bel ons Team Klantgeluk op 050 211 1525 of  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl.